Start bruggedicht dankzij partners

In mei starten we tijdens de nacht met het schilderen van het tweede bruggedicht van open/dicht_bruggedichten, ditmaal aan de Parkhavenbrug met een gedicht van Ester Naomi Perquin in een ontwerp van Monice Janson. Meer hierover binnenkort en houd onze social media kanalen in de gaten.

Dat kan niet zonder onze partners, die geloven in de waarde van poëzie in de openbare ruimte en ons ondersteunen, met kennis, met mankracht, met goede deals en met financiering. Na het bruggedicht aan de Mathenesserbrug volgt nu de Parkhavenbrug, en als het goed gaat, volgt er meer. Meer poëzie langs de Schie aan en nabij de bruggen over de Delfshavense Schie. We danken hen met deze credits, begeleid door muziek  van het Loek van den Berg Quintet.

Dank voor jullie steun!

www.bruggedichten.nl

CityLab010, Gemeente Rotterdam, Van Beuningen/Peterich-fonds, stichting Job Dura Fonds, BPD Cultuurfonds, gebied Delfshaven, CBK Rotterdam, Erasmusstichting Rotterdam, STOER, en onze sponsors Doornbos BV Equipment, Civiel adviesbureau Waterpas, en aan Rotterdamse Dichters.nl, de Machinist, Poetry International.
Dank ook aan VanWijk RAILINFRA en Soufiane van BOELS Verhuur BV voor hun flexibiliteit en goede deals.